Ofrojmë ekspertizë superiore në Inxhinieri, Projektim, Konsulencë Mjedisore, Planifikim Urban dhe Supervizim.

Inxhinieri

Ofrojmë zgjidhjen e duhur për çdo projekt inxhinierik.

Projektim

Bëjmë të mundur që projekte komplekse të marrin zgjidhje praktike dhe gjithëpërfshirëse.

Konsulencë Mjedisore

Kryejmë auditim mjedisor si dhe vlerësim të ndikimit në mjedis dhe social.

Planifikim Urban

Optimizojmë efektivitetin e infrastrukturës dhe përdorimit të hapësirës në komunitet.

Supervizim

Zhvillojmë auditime, monitorime dhe supervizime të punëve mjedisore, infrastrukturore dhe inxhinierike.

  Projektet e Fundit
  Eksploro disa nga ndërmarrjet tona më mbresëlënëse. Mos ngurroni të na bëni ndonjë pyetje apo edhe të dërgoni një kërkesë për propozim.

  Projekti i propozuar për “Zgjerimin e Zyrës CTF” parashikon ndërtimin e një godine të re zyrash pranë godinës ekzistuese në Impiantin Qendror të Trajtimit (CTF) të Shoqërisë Bankers Petroleum Albania Ltd, ndërtuar me Leje Ndërtimi Miratuar me Vendimin e KKT nr.4. Datë 04.07.2013. Në zonën e propozuar për t’u ndërtuar aktualisht janë ndërtuar edhe tre […]

  Lexo më Shumë

  GR Albania si nenkontraktor i “Albayrak Turizm Seyhat Ins Ticaret As” dhe ne bashkepunim me Administraten e Ndertimit te Banesave Sociale (TOKI) ka realizuar projektin per objektin “Ndertimi i peseqind e njezet e dy banesave si dhe objekteve sociale” me vendndodhje ne. Njësia Administrative Laç, Bashkia Kurbin. Vendndodhja e objektit është shpallur si zonë e […]

  Lexo më Shumë

  GR Albania është duke punuar për të hartuar Projekt-Zbatimin e Lotit 7 të Rrugës Kardhiq – Delvinë, një rrugë prej 33km që po ndërtohet në jug të Shqipërisë. Ky segment ndodhet ndërmjet lotit 4 dhe lotit 6 të kësaj rruge. Ai kalon në Qafën e Skarficës dhe do të përfshijë dhe ndërtimin e tunelit të […]

  Lexo më Shumë

  Spiecapag Transadriatica është kontraktuar prej Trans Adriatic Pipeline AG (TAP) për të realizuar punimet civile  për ndërtimin e seksionit tokësor të Trans Adriatic Pipeline në Shqipëri dhe Greqi. Që prej dhjetorit 2017, GR Albania është kontraktuar prej Spiecapag Transadriatica për të kryer monitorimin mjedisor të projektit gjatë fazës së ndërtimit. Monitorimi mjedisor i projektit dhe […]

  Lexo më Shumë