Projektim Arkitekturor

Gjenialiteti dhe frymëzimi përdoren për të krijuar projekte që janë praktike dhe të përballueshme. Projektet tona më të mira janë ato që na mësojnë më shumë.

 

Shërbimet në këtë fushë:

 • Projektim arkitekturor për banesat rezidenciale;
 • Projektim arkitekturor për ndërtesa turistike;
 • Projektim arkitekturor për objekte sportive;
 • Projektim arkitekturor për qendra tregtare;
 • Projektim arkitekturor për qendra socio-kulturore;
 • Projektim arkitekturor për ndërtesa fetare;
 • Projektim arkitekturor për ndërtesa arsimi;
 • Projektim arkitekturor për qendra shëndetësore;
 • Projektim arkitekturor për terminale dhe infrastrukturë;
 • Projekte për struktura speciale;
 • Projektim i hapësirave të jashtme, menaxhimi i hapësirave të gjelbra, zhvillimi i parqeve etj.
 • Interior Design;
Jeni të interesuar për një kuotë, ose keni ndonjë pyetje specifike lidhur me projektin tuaj në të cilin ne mund të ndikojmë pozitivisht? Ndihuni të lirë të përdorni formularin tonë të kontaktit ose të na kontaktoni përmes mediave tona sociale. Do ju kthejmë përgjigje brenda 48 orëve.
Na Kontaktoni
Suksesi i biznesit tonë është themeluar mbi përkushtimin ndaj vlerave të caktuara:
Njerëzit

Ekspertiza, pasioni dhe lidershipi i njerëzve tanë të talentuar bëjnë të mundur suksesin tonë. Ne respektojmë dhe inkurajojmë idetë, diversitetin dhe kulturën e punonjësve tanë.

Klientët

Ne jemi të përkushtuar ndaj klientëve tanë dhe vendosjes së një standardi në industri për shërbime dhe oferta. Ne marrim përgjegjësi për zgjidhjen e problemeve të klientëve tanë dhe për parashikimin e mundësive të reja.

Ekselenca

Ne besojmë në ofrimin e ekselencës së palëkundur në çdo gjë që bëjmë.

Integriteti

Ne ruajmë gjithmonë përkushtimin tonë ndaj sjelljes në mënyrë etike dhe me integritet në çdo gjë që bëjmë çdo ditë të vitit.

Siguria

Ne jemi një kompani që vendos sigurinë të parën. Ne jemi të gjithë përgjegjës për të mbajtur veten dhe kolegët të sigurtë dhe për të ofruar punë të sigurtë ndaj klientëve tanë.

Inovacioni

Ne e diferencojmë kompaninë tonë duke sfiduar veten për të zbuluar rrugë të reja dhe më të mira për ofrimin e ekspertizës sonë nëpërmjet zgjidhjeve inovatore që i lejojnë çdo klienti të realizojë vizionin e tij.