Industria e Minierave (Kërkim dhe Prodhim)

Ekspertët e Naftës dhe Gazit në GR Albania punojnë me klientët për të ndihmuar në maksimizimin e potencilait të biznesit në të gjithë spektrin e industrisë, nga biznese gjigande të tregëtimit në ato të pavarura, për të ofruar shërbime, perspektiva dhe zgjidhje që i përshaten më mirë biznesit dhe njëzve të tij. Për klientin tonë […]

Lexo më Shumë

Projekti për impiantin e përpunimit të rërës bituminoze përfshin ndërtimin e Impiantit të Përpunimit të Rërës Bituminoze dhe ndërtimin e një sërë objekteve shtesë, të zotëruara nga kompania “Recovered Earth Patos”, të cilat do të përdoren për përpunimin e rërës bituminoze siç parashikohet nga teknologjia e patentuar e kompanisë.

Lexo më Shumë

Brema Ambiente dhe Grippo MAIO propozuan ndërtimin e një impianti industrial për menaxhimin e integruar të metalit të skrapit dhe rikuperimin metalik dhe jo-metalik, si dhe prodhimin e materialeve të papërpunuara deri në konvertimin final në nergji. Projekti ka një investim total prej 60 milion eurosh dhe parashikohet që në të ardhmen të zgjerojë shërbimet […]

Lexo më Shumë
Jeni të interesuar për një kuotë, ose keni ndonjë pyetje specifike lidhur me projektin tuaj në të cilin ne mund të ndikojmë pozitivisht? Ndihuni të lirë të përdorni formularin tonë të kontaktit ose të na kontaktoni përmes mediave tona sociale. Do ju kthejmë përgjigje brenda 48 orëve.
Na Kontaktoni
Suksesi i biznesit tonë është themeluar mbi përkushtimin ndaj vlerave të caktuara:
Njerëzit

Ekspertiza, pasioni dhe lidershipi i njerëzve tanë të talentuar bëjnë të mundur suksesin tonë. Ne respektojmë dhe inkurajojmë idetë, diversitetin dhe kulturën e punonjësve tanë.

Klientët

Ne jemi të përkushtuar ndaj klientëve tanë dhe vendosjes së një standardi në industri për shërbime dhe oferta. Ne marrim përgjegjësi për zgjidhjen e problemeve të klientëve tanë dhe për parashikimin e mundësive të reja.

Ekselenca

Ne besojmë në ofrimin e ekselencës së palëkundur në çdo gjë që bëjmë.

Integriteti

Ne ruajmë gjithmonë përkushtimin tonë ndaj sjelljes në mënyrë etike dhe me integritet në çdo gjë që bëjmë çdo ditë të vitit.

Siguria

Ne jemi një kompani që vendos sigurinë të parën. Ne jemi të gjithë përgjegjës për të mbajtur veten dhe kolegët të sigurtë dhe për të ofruar punë të sigurtë ndaj klientëve tanë.

Inovacioni

Ne e diferencojmë kompaninë tonë duke sfiduar veten për të zbuluar rrugë të reja dhe më të mira për ofrimin e ekspertizës sonë nëpërmjet zgjidhjeve inovatore që i lejojnë çdo klienti të realizojë vizionin e tij.