Nafta & Gazi

Projekti i propozuar për “Zgjerimin e Zyrës CTF” parashikon ndërtimin e një godine të re zyrash pranë godinës ekzistuese në Impiantin Qendror të Trajtimit (CTF) të Shoqërisë Bankers Petroleum Albania Ltd, ndërtuar me Leje Ndërtimi Miratuar me Vendimin e KKT nr.4. Datë 04.07.2013. Në zonën e propozuar për t’u ndërtuar aktualisht janë ndërtuar edhe tre […]

Lexo më Shumë

Spiecapag Transadriatica është kontraktuar prej Trans Adriatic Pipeline AG (TAP) për të realizuar punimet civile  për ndërtimin e seksionit tokësor të Trans Adriatic Pipeline në Shqipëri dhe Greqi. Që prej dhjetorit 2017, GR Albania është kontraktuar prej Spiecapag Transadriatica për të kryer monitorimin mjedisor të projektit gjatë fazës së ndërtimit. Monitorimi mjedisor i projektit dhe […]

Lexo më Shumë

Projekti “Objekte Bregdetare Depozitimi 2×10000 m3” është zhvilluar për ndërtimin e dy depozitave të naftës në Porto Romano, me zhvillues “ISC Petroleum Company” që është në të njëjtën kohë dhe investitori i projektit. Qëllimi i këtij projekti është ndërtimi i id y depozitave me kapacitet 10000 m3 afër rafinerisë për përpunimin e naftës në Porto […]

Lexo më Shumë

San Leon Energy plc është dedikuar në maksimizimin e vlerës në eksplorimin dhe prodhimin e energjisë. Kjo kompani ka nje portofol të balancuar investimesh në Europë dhe Afrikën e Veriut. San Leon ka 100% interes pjesëmarrës në Bllokun e Durrësit, bregdeti i Shqipërisë. Zona e liçensuar, e cila mbulon 4200 km2, përmban gazin A4-1X  dhe […]

Lexo më Shumë

Kompania “AL – GAZ 2015” operon në zonën e Porto Romanos për depozitimin e gazit natyror, duke e shtrirë aktivitetin e saj në një sipërfaqe prej 2 hektarësh dhe me një kapacitet 4000 m3. “AL – GAZ 2015” ka si qëllim zgjerimin e këtij aktiviteti, duke e rritur hapësiren e veprimit me 9992 m2. Kështu, […]

Lexo më Shumë

Ekspertët e Naftës dhe Gazit në GR Albania punojnë me klientët për të ndihmuar në maksimizimin e potencilait të biznesit në të gjithë spektrin e industrisë, nga biznese gjigande të tregëtimit në ato të pavarura, për të ofruar shërbime, perspektiva dhe zgjidhje që i përshaten më mirë biznesit dhe njëzve të tij. Për klientin tonë […]

Lexo më Shumë

Qëllimi i  Projektit është zgjerimi i zonave naftëmbajtëse, mbledhja dhe pastrimi i mbetjeve hidrokarbure dhe mbetjet prej anijeve, konstruksioni i të gjitha objekteve të lidhura me përpunimin e mbetjeve të mbledhura në dobi të ekonomisë, konstruksioni i ndërtesave në përputhje me detyrimet ligjore për përpunimin e naftës, blerja, marrja dhe dhënia me qera e stacioneve […]

Lexo më Shumë

Terminali ER OIL është i specializuar në depozitimin dhe menaxhimin e të gjitha produkteve të naftës dhe biodiesel. Terminali është i pozicionuar strategjikisht në Porto Romano afër portit të Durrësit për përdoruesit përgjatë bregdetit të Adriatikut, gjithashtu dhe për përdoruesit brenda territorit. Pjesa më e madhe e klientëve janë aktiv në industrinë e naftës, ku […]

Lexo më Shumë

Stream Oil & Gas Ltd  ka kërkuar shërbime për Përgatitjen e një Plani të Integruar Intra-Sektorial dhe Aprovimin e tij në të gjitha institucionet administrative, lidhur me zonën e licensuar për Prodhimin e Hidrokarbureve në Ballsh-Hekal, Cakran-Mollaj, Gorisht-Kocul, Delvina, Usoja dhe infrastrukturën shoqëruese të kompanisë në Shqipëri.   Njësitë administrative të përfshira në këtë plan […]

Lexo më Shumë

Ekspertët e Naftës dhe Gazit në GR Albania punojnë me klientët për të ndihmuar në maksimizimin e potencilait të biznesit në të gjithë spektrin e industrisë. Ne ndihmuam një kompani ndërkombëtare me projektin e tyre të zonës naftëmbajtëse me specifikat e mëposhtme: 28.6 km2, 4 shtresa të thellesisë nga 800 m në 1,900 m.

Lexo më Shumë

GR Albania ka mbështetur me shërbimet e saj një nga aktorët kyç të Industrisë së Naftës dhe Gazit në Shqipëri në zhvillimin e: 80 Sheshe Pusi 1 Objekt Trajtimi Qëndror 4 Puse Prodhimi 4 objekte për trajtimin dhe eleminimin e mbetjeve hidrokarbure 195 km rrjet tubacionesh Projektim dhe Planifikim për 80 km rrjet rrugor 270 […]

Lexo më Shumë
Jeni të interesuar për një kuotë, ose keni ndonjë pyetje specifike lidhur me projektin tuaj në të cilin ne mund të ndikojmë pozitivisht? Ndihuni të lirë të përdorni formularin tonë të kontaktit ose të na kontaktoni përmes mediave tona sociale. Do ju kthejmë përgjigje brenda 48 orëve.
Na Kontaktoni
Suksesi i biznesit tonë është themeluar mbi përkushtimin ndaj vlerave të caktuara:
Njerëzit

Ekspertiza, pasioni dhe lidershipi i njerëzve tanë të talentuar bëjnë të mundur suksesin tonë. Ne respektojmë dhe inkurajojmë idetë, diversitetin dhe kulturën e punonjësve tanë.

Klientët

Ne jemi të përkushtuar ndaj klientëve tanë dhe vendosjes së një standardi në industri për shërbime dhe oferta. Ne marrim përgjegjësi për zgjidhjen e problemeve të klientëve tanë dhe për parashikimin e mundësive të reja.

Ekselenca

Ne besojmë në ofrimin e ekselencës së palëkundur në çdo gjë që bëjmë.

Integriteti

Ne ruajmë gjithmonë përkushtimin tonë ndaj sjelljes në mënyrë etike dhe me integritet në çdo gjë që bëjmë çdo ditë të vitit.

Siguria

Ne jemi një kompani që vendos sigurinë të parën. Ne jemi të gjithë përgjegjës për të mbajtur veten dhe kolegët të sigurtë dhe për të ofruar punë të sigurtë ndaj klientëve tanë.

Inovacioni

Ne e diferencojmë kompaninë tonë duke sfiduar veten për të zbuluar rrugë të reja dhe më të mira për ofrimin e ekspertizës sonë nëpërmjet zgjidhjeve inovatore që i lejojnë çdo klienti të realizojë vizionin e tij.