Energjia e Rinovueshme

SOWI Kosova LLC planifikon të zhvillojë dhe operojë Wind Farm Selac I, II dhe III në Kosovë. Projekti ndodhet afër fshatit Bajgorë në komunën e Mitrovicës, në veri të Kosovës. Projekti i Wind Farm përbëhet nga 27 WTG të tipit GE 3.8-137 me një kapacitet prej 3.83 MW me një lartësi prej 110 m dhe […]

Lexo më Shumë

Ky projekt përfshin: Projekt Implementimi “Ndërtimi i Kaskadës së Hidrocentralit në Lumin Grabova” Grabova 1 (14.9 MW) dhe Projekt Implementimi “Ndërtimi i Kaskadës së Hidrocentralit në Lumin Grabova” Grabova 2 (10.8 MW). Përroi i Grabovës deri në derdhjen në lumin Devoll në kuotën 349.3m m.n.d, grumbullon ujërat e një sipërfaqeje prej F=78.53km2, kurse deri në […]

Lexo më Shumë

GR Albania ka zhvilluar studime fizibiliteti për disa projekte që synojnë të ndërtojnë HEC-e mbi Lumin Shalë, konkretisht: Studim Fizibiliteti për HEC Lekaj (18 MW) Studim Fizibiliteti për HEC Breg Lumi (7.55 MW) Studim Fizibiliteti për HEC Vajvishti (57.9 MW) Fuqia e Instaluar në total e specifikuar duke llogaritur rrjedhën e lumit, pritet të jetë […]

Lexo më Shumë

Skavica është një nga projekte më strategjike të Shqipërisë dhe ofron avantazhe të mëdhaja zhvillimi në sektorin e energjisë, agrikulturës si dhe jetës socio-ekonomike të rajonit të ndikuar prej tij. Për sektorin e energjisë, ky projekt do të ndihmojë në rritjen e kapaciteteve të prodhimit të energjisë elektrike dhe të mundësojë shfrytëzim më efiçent të […]

Lexo më Shumë

Studim Fizibiliteti për Ndërtimin e HEC Poçemi mbi Lumin Vjosa (99.5 MW) Çinar – San Group është një kompani që është e interesuar në burimet e gjenerimit të energjisë së rigjenerueshme në Lumin Vjosa duke investuar dhe ndërtuar projektin e Hidrocentralit të Poçemit. Në këtë kontekst, GR Albania ka zhvilluar dhe aplikar propozimin për zhvillimin […]

Lexo më Shumë

Fuqia = 14.9 MW Shushica Hydropower është një kompani e cila është e interesuar në burimet e energjisë së rigjenerueshme duke investiguar dhe ndërtuar projektin e hidrocentralit në kaskadën e Shushicës. Në këtë kontekst, GR Albania ka zhvilluar dhe aplikuar propozimin për zhvillimin e mëtejshëm të projektit te hidrocentralit në kaskadën e Shushicës, bazuar në legjislacionin […]

Lexo më Shumë
Jeni të interesuar për një kuotë, ose keni ndonjë pyetje specifike lidhur me projektin tuaj në të cilin ne mund të ndikojmë pozitivisht? Ndihuni të lirë të përdorni formularin tonë të kontaktit ose të na kontaktoni përmes mediave tona sociale. Do ju kthejmë përgjigje brenda 48 orëve.
Na Kontaktoni
Suksesi i biznesit tonë është themeluar mbi përkushtimin ndaj vlerave të caktuara:
Njerëzit

Ekspertiza, pasioni dhe lidershipi i njerëzve tanë të talentuar bëjnë të mundur suksesin tonë. Ne respektojmë dhe inkurajojmë idetë, diversitetin dhe kulturën e punonjësve tanë.

Klientët

Ne jemi të përkushtuar ndaj klientëve tanë dhe vendosjes së një standardi në industri për shërbime dhe oferta. Ne marrim përgjegjësi për zgjidhjen e problemeve të klientëve tanë dhe për parashikimin e mundësive të reja.

Ekselenca

Ne besojmë në ofrimin e ekselencës së palëkundur në çdo gjë që bëjmë.

Integriteti

Ne ruajmë gjithmonë përkushtimin tonë ndaj sjelljes në mënyrë etike dhe me integritet në çdo gjë që bëjmë çdo ditë të vitit.

Siguria

Ne jemi një kompani që vendos sigurinë të parën. Ne jemi të gjithë përgjegjës për të mbajtur veten dhe kolegët të sigurtë dhe për të ofruar punë të sigurtë ndaj klientëve tanë.

Inovacioni

Ne e diferencojmë kompaninë tonë duke sfiduar veten për të zbuluar rrugë të reja dhe më të mira për ofrimin e ekspertizës sonë nëpërmjet zgjidhjeve inovatore që i lejojnë çdo klienti të realizojë vizionin e tij.