Transporti dhe Turizmi

GR Albania si nenkontraktor i “Albayrak Turizm Seyhat Ins Ticaret As” dhe ne bashkepunim me Administraten e Ndertimit te Banesave Sociale (TOKI) ka realizuar projektin per objektin “Ndertimi i peseqind e njezet e dy banesave si dhe objekteve sociale” me vendndodhje ne. Njësia Administrative Laç, Bashkia Kurbin. Vendndodhja e objektit është shpallur si zonë e […]

Lexo më Shumë

GR Albania është duke punuar për të hartuar Projekt-Zbatimin e Lotit 7 të Rrugës Kardhiq – Delvinë, një rrugë prej 33km që po ndërtohet në jug të Shqipërisë. Ky segment ndodhet ndërmjet lotit 4 dhe lotit 6 të kësaj rruge. Ai kalon në Qafën e Skarficës dhe do të përfshijë dhe ndërtimin e tunelit të […]

Lexo më Shumë

Rruga e Arbrit po ndërtohet me qëllim lidhjen e kryeqytetit të Tiranës me Qarkun e Dibrës. Kjo rrugë fillon në Tiranë dhe do të përfundojë afër qytetit të Peshkopisë. Puna për ndërtimin e rrugës së Arbrit është përqendruar në ndërtimin e rrugës, hapjen e tuneleve dhe ndërtimin e urave të mëdha dhe të mesme gjithashtu. […]

Lexo më Shumë

Propozimi për zhvillimin e objekteve të sporteve dimërore në fshatin Nikolicë kërkon edhe krijimin e rezidencave dhe akomodimit turistik. Kompania Nikolica Ski Resort propozon të ndërtojë një hotel alpin me pesë yje me të gjitha objektet e nevojshme. Për këtë qëllim, GR Albania ndërmorri një studim fizibiliteti që përfshin analizat dhe llogaritjet e detajuara dhe […]

Lexo më Shumë

Ky studim urban përfshin zhvillimin e turizmit bregdetar në Zvërnec, Vlorë. Zhvillimet e fundit, në lidhje me ndërtimin e aeroportit të tretë kombëtar shqiptar në Akërni, ka sjellë sërish në fokus zonën e Zvërnecit. Studimi urban i Zvërnecit, kombinon turizmin veror me rezidencat e kërkuara turistike dhe akomodimet, agroturizmin me ekoturizmin dhe turizmin e trashëgimisë […]

Lexo më Shumë
Jeni të interesuar për një kuotë, ose keni ndonjë pyetje specifike lidhur me projektin tuaj në të cilin ne mund të ndikojmë pozitivisht? Ndihuni të lirë të përdorni formularin tonë të kontaktit ose të na kontaktoni përmes mediave tona sociale. Do ju kthejmë përgjigje brenda 48 orëve.
Na Kontaktoni
Suksesi i biznesit tonë është themeluar mbi përkushtimin ndaj vlerave të caktuara:
Njerëzit

Ekspertiza, pasioni dhe lidershipi i njerëzve tanë të talentuar bëjnë të mundur suksesin tonë. Ne respektojmë dhe inkurajojmë idetë, diversitetin dhe kulturën e punonjësve tanë.

Klientët

Ne jemi të përkushtuar ndaj klientëve tanë dhe vendosjes së një standardi në industri për shërbime dhe oferta. Ne marrim përgjegjësi për zgjidhjen e problemeve të klientëve tanë dhe për parashikimin e mundësive të reja.

Ekselenca

Ne besojmë në ofrimin e ekselencës së palëkundur në çdo gjë që bëjmë.

Integriteti

Ne ruajmë gjithmonë përkushtimin tonë ndaj sjelljes në mënyrë etike dhe me integritet në çdo gjë që bëjmë çdo ditë të vitit.

Siguria

Ne jemi një kompani që vendos sigurinë të parën. Ne jemi të gjithë përgjegjës për të mbajtur veten dhe kolegët të sigurtë dhe për të ofruar punë të sigurtë ndaj klientëve tanë.

Inovacioni

Ne e diferencojmë kompaninë tonë duke sfiduar veten për të zbuluar rrugë të reja dhe më të mira për ofrimin e ekspertizës sonë nëpërmjet zgjidhjeve inovatore që i lejojnë çdo klienti të realizojë vizionin e tij.